Over mij

Zichtbaar zijn, fondsenwerven, gasten/leden/vrijwilligers aantrekken… waarom kost het je zoveel moeite? Je ervaart dat het lastig is om op te vallen. Om bedrijven en vrijwilligers in voldoende mate aan je te binden. Dat moet succesvoller kunnen, toch?

Dat kan zeker!

Neem contact op

Disclaimer

Een deel van de informatie hieronder kan als schokkend worden ervaren.

Het is juni 2020 en na een lange nacht val ik in een gat zo donker als de nacht. Ik heb geen moeder meer. Op de automatische piloot ga ik verder. Maar ik voel weinig connectie meer met alles wat ooit zo normaal was. De drang om écht iets te betekenen. Om iets bij te dragen en nuttig te zijn… ik kan het niet meer ontkennen.

Ik wil dingen doen die de wereld mooier maken, die mensen en de natuur helpen. Vrijwilligerswerk is mijn eerste stap, maar mijn impact nog te klein.

Nu ben ik Pokon voor non-profit organisaties. Een GroeiStimulator. En help ik stichtingen en verenigingen om hun impact en zichtbaarheid te vergroten. Zodat de wereld steeds mooier wordt, dankzij hun groeiend succes.

‘Helpen’ kun je invullen als: het meedenken en werken aan een duidelijke boodschap en herkenbaar beeld voor de buitenwereld. Dat doe ik voor je. Maar ik ben ook je kritische sparringpartner die helpt je organisatie verder te ontwikkelen. Het een kan nou eenmaal niet zonder het ander.

Hi! Shanna hier. Je herkent mij aan mijn blije hoofd, maar als je wilt weten wie er verder schuilt achter die glimlach: lees dan verder.

Joehoe! Ik ben het, Shanna. Wereldburger met een passie voor mens en natuur.

Ontwikkeling, ik ben er dol op. Niet dat ik een echte boekenwurm ben hoor. Al lees ik met enige regelmaat interessante literatuur. Maar ik wil wel graag alles (nou ja, veel) snappen. Een van de wijze lessen van mijn vader draag ik elke dag met me mee. ‘Als een ander het kan, dan kan ik het ook’. Zodra ik iets tofs zie, hoor of lees, ga ik meteen aan! Hoe werkt dit? Waarom werkt dit? En vooral hoe kan ik dit inzetten voor mijn klanten.

Kijk er dan ook niet van op, als ik naar je toe kom en zeg: we moeten dit eens proberen! Omdat ik een nieuwe techniek, app of methode ben tegengekomen waarvan ik denk dat er potentie in zit.

Mijn fascinatie voor nieuwe kennis, ervaring en avonturen is oneindig. Alles wat prikkelt en mijn grenzen verlegd, grijp ik met beide handen aan. Zo ook mijn interesse in de machine onder onze hersenpan. De werking van onze hersenen en hoe je die op een positieve manier beïnvloed, neuromarketing, vind ik mateloos interessant.

Maar genoeg over mij.

Ben jij klaar met de beperkte impact die jouw organisatie nu maakt? Heb je grote ambities waar je extra expertise bij wilt inzetten om die waar te maken? I’m your ‘man’ ????.

Weten welke kennis en ervaring ik heb om er zeker van te zijn dat ik niet zomaar iets doe? Bekijk mijn LinkedIn profiel. Wil je liever regelmatig nuttige tips en fijne inspiratie? Meld je dan aan bij de club van groeiende succesverhalen.

Random Facts

 • Flora en Fauna addict
 • Kunst & Cultuur liefhebber
 • Bachata & Kizomba
 • Vrijwilligerswerk
 • Hollandse Meesters groupie
 • Wereldburger
 • Squash & Padel
 • Kookgek
 • Heel Holland Bakt behalve ik

  Je bericht*