Mijn Aanbod

Nieuwsgierig naar hoe ik je kan helpen? Enkele manieren waarop ik je kan helpen, heb ik hier voor je op een rij gezet. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact even contact op.

Neem contact op

 

Inspiratiesessie

Je wilt niets liever dan de trend doorbreken en leren wat jullie anders kunnen doen om jullie zichtbaarheid, uitstraling en effectiviteit te vergroten. In een persoonlijk gesprek onderzoeken we samen waar jullie organisatie nu staat. Welke doelen jullie willen bereiken. En wat ervoor nodig is om deze resultaten te behalen voor groeiend succes.

JA, DAT WIL IK

 

GroeiImpuls

Stel je voor dat je een strategische sparringpartner hebt die jouw visie begrijpt en jouw doelen deelt.

Hoe zou dat voelen?

Wat als die persoon een bron van inspiratie is, altijd klaar om je te voorzien van nieuwe inzichten en je te helpen jouw ideeën vorm te geven? Je ziet het al voor je, niet waar?

LEES VERDER

 

Booster Program

Je naamsbekendheid vergroten, gericht je doelgroep bereiken, nieuwe vrijwilligers en leden aantrekken, online fondsenwerven… waarom kost het zoveel moeite? Je ervaart dat het lastig is om online op te vallen.

Dat moet succesvoller kunnen, toch?

Dat kan zeker!

VERTEL ME MEER

 

Doelgroep Analyse tool

Je doelgroepen zijn de basis voor álles in jouw organisatie. Tenminste, dat zouden ze moeten zijn. Het door en door kennen van jouw doelgroepen zorgt ervoor dat je met meer gemak impact maakt op de maatschappij.

Hoe goed ken jij jouw doelgroepen?

MEER INFO

Zelfstudie

 

Club van Groeiend Succes

In onze nieuwsbrief lees je EXCLUSIEVE content, lees je nog voor de publicatie ons volgende waardevolle artikel. Allemaal bedoelt om de impact op de wereld exponentieel te laten groeien door organisaties, zoals die van jou, waarmee wij onze drive delen, te laten excelleren. Kom je ook bij de Club van Groeiende Succesverhalen?

WORD CLUBLID

 

Non-Profit Bieb

Twee keer per maand lees je een kakelvers blog hier op deze website. De thema’s van de blogs zijn divers. Van fondsenwerving tot marketing en van relatiebeheer tot cyber security. Bedoelt om je te informeren en inspireren om nog meer uit jouw organisatie te halen. Benieuwd of er iets voor jou tussen zit? Snuffel dan even door de ‘boeken’.

GA NEUZEN