In de media

Om onze impact exponentieel te laten groeien willen wij zoveel mogelijk organisaties inspireren en laten excelleren. Daarom vertellen wij met enige regelmaat wie wij zijn en waarom we werken aan jouw groeiend succes. Op deze pagina vind je een verzameling van onze verschijningen in de media.

Neem contact op

 

Vriendin

Echt goede vriendinnen werden we toen ik 2 jaar geleden met mijn man en dochter tijdelijk bij Shanna woonde.

Lees het artikel

 

Flair

Ik ben vooral erg dankbaar dat mijn moeder er nog is. Ik koester elk moment dat ik nog meer haar kan doorbrengen.

Bekijk het artikel

 

Libelle

‘Volgens mij heb jij een vriend’, begon de buurman het gesprek. Waarna hij vroeg: ‘Weet je vader al dat hij zwart is?’

Lees het interview

 

TedXAlmere

Ik wil dat iedereen ongeacht religie, afkomst, cultuur of seksuele geaardheid elkaar ziet en respecteert. We zijn allemaal mens.

Kijk de video

 

Hematologie on Tour

“Psychosociale zorg; waarom je als verpleegkundige iemand moet doorverwijzen.

Luister de podcast

 

Wijkkrant Almere

“Almere kan me niet groen genoeg worden” aldus de zwerfvuil rapende, Groene Buur in hart en nieren.

Zie het hele stuk

 

de Volkskrant

De huizenprijzen rijzen de pan uit, waardoor ’n koopwoning buiten het bereik ligt voor veel mensen.

Lees het opiniestuk

 

Podcast Kankerpraat

Psychosociale zorg voor kankerpatiënten en naasten bij IPSO centra voor leven met en na kanker.

Luister de podcast

Wil je ook groeiend succes voor jouw organisatie? Super! Plan dan een gratis online inspiratiesessie in van 30 minuten. Tijdens dit gesprek maken we kennis, bespreken we waar je tegenaan loopt, delen we onze eerste inzichten en kijken we of er een match is voor een samenwerking.