Een GroeiImpuls

Stuur jouw non-profitorganisatie met meer rust en vertrouwen naar Groeiend Succes.

Hola, toegewijde directeur of manager! (Ben je bestuurder, lees dan ook gerust verder)

Jouw wereld is constant in beweging. Je staat voor de uitdaging om het beste uit jezelf, je team en je non-profitorganisatie te halen. Om een zo groot mogelijke impact te maken op de maatschappij. Eerlijk is eerlijk, soms voelt het best alleen aan de top. De dagelijkse werkzaamheden heb je, uiteraard, onder controle. Maar zo nu en dan begeef ook jij je op nieuw terrein en kan het voelen alsof je niet precies weet hoe je tot het gewenste resultaat komt.

Het bestuur is niet dagelijks aanwezig en met jullie vrijwilligers kun je lang niet altijd alles bespreken. Omdat ze de benodigde kennis en ervaring missen. Of omdat je niet wilt dat hetgeen wat je bezig houdt, door de organisatie gaat rondzingen.

Je mist af en toe iemand die op jouw niveau binnen de organisatie met je meedenkt. Die je kritische vragen stelt en je voorziet van nieuwe invalshoeken om nog meer toffe en broodnodige projecten met jouw organisatie te realiseren. Hierdoor voel jij je soms alleen en bekruipt je een gevoel van twijfel of zelfs frustratie.

Stel je eens voor dat je een strategische sparringpartner hebt die klaarstaat om jou te ondersteunen. Iemand die jouw visie begrijpt en jouw doelen deelt. Een partner die je aanmoedigt om grenzen te verleggen en nieuwe horizonnen te verkennen.

Hoe zou dat voelen?

Wat zou het voor jou betekenen als je iemand hebt die je helpt om die knagende twijfels weg te nemen en samen met jou het beste in jouw organisatie naar boven te halen? Wat als die persoon een bron van inspiratie is, altijd klaar om je te voorzien van nieuwe inzichten en je te helpen jouw ideeën en doelen vorm te geven? Je ziet het al voor je, toch?

Stop maar met dagdromen.

Als jij je in bovenstaande situatie herkent, dan is een GroeiImpuls écht iets voor jou.

Een GroeiImpuls is een online sessie van 30 tot 60 minuten met mij als strategische sparringpartner om jou te ondersteunen wanneer jij het nodig hebt.

Ik ben jouw persoonlijke cheerleader en klankbord. Samen brengen we een frisse wind in jouw denkproces, zodat je nieuwe perspectieven en paden ontdekt. Nieuwe initiatieven en samenwerkingsverbanden worden geboren en eerder oplossingen gevonden voor de uitdagingen die jouw weg versperren. Waardoor jij meer voldoening uit je werk haalt met meer vertrouwen bouwt aan groeiend succes van jouw organisatie. Met als resultaat: sneller en meer impact op de maatschappij. En dát, dat is ten slotte waar jij het elke dag voor doet, toch?!

Over Shanna

Ik wil dingen doen die de wereld mooier maken, die mensen en de natuur helpen. Vrijwilligerswerk is mijn eerste stap, maar mijn impact nog te klein.

Nu ben ik Pokon voor non-profit organisaties. Een GroeiStimulator. Ik help stichtingen en verenigingen om hun impact en zichtbaarheid te vergroten. Zodat de wereld steeds mooier wordt, dankzij hun groeiend succes.

‘Helpen’ kun je invullen als: het meedenken en werken aan een duidelijke boodschap en herkenbaar beeld naar de buitenwereld. Dat doe ik voor je. Maar ik ben ook je kritische sparringpartner die helpt je organisatie verder te ontwikkelen. Het een kan nou eenmaal niet zonder het ander.

Maar genoeg over mij.

Ben jij klaar met de beperkte impact die jouw organisatie nu maakt? Heb je grote ambities waar je extra expertise bij wilt inzetten om die waar te maken?

I’m your man ????.

Weten wie er verder schuilt achter die herkenbare lach: lees verder.

Verlang jij er naar om op momenten met iemand te sparren die hetzelfde doel voor ogen heeft, maar niet bang is om kritisch te zijn? Dan is een (regelmatige) GroeiImpuls wat jij en jouw organisatie nodig hebben.

Boek een inspiratiesessie om meer te weten te komen

Wees niet verbaasd als je tijdens de inspiratiesessie al een aantal nieuwe inzichten krijgt.