Het groeiende succesverhaal van…

Stichting IPSO, brancheorganisatie voor centra voor leven met én na kanker. Zij versterkt de centra zodat zij mensen met kanker en hun naasten psychosociale zorg op maat kunnen bieden.

Ja, ik wil ook groeiend succes

IPSO

Net als vele non-profitorganisaties zijn IPSO en de aangesloten centra nog niet zo bekend bij hun doelgroepen als zou moeten. Denk aan mensen met kanker, hun naasten en zorgverleners.

In aanvulling op de krachtige campagnes van de stichting werken wij actief aan het vergroten van hun naamsbekendheid en brand awareness. Hierbij focussen wij onder andere op:

  • het vergroten van het bereik
  • het bereiken van nieuwe ‘doelgroepen’
  • ontwikkelen en optimaliseren van de marketingfunnel inclusief lead magnets
  • vergroten van de conversie

Het resultaat waar we naar toe werken is dat iedere zorgprofessional binnen de oncologie en iedere persoon die direct of indirect, te maken krijgen met kanker de IPSO centra weet te vinden. De impact van de stichting en haar centra zal exponentieel groeien waardoor fondsenwerving wat fondsenwerving makkelijker maakt.

Dit wil ik ook!

Ben je geïnspireerd geraakt door het groeiende succes van IPSO? Gun jij jouw organisatie een eigen succesverhaal?

Neem de eerste stap

Ja, ik wil ook groeiend succes

Super! Plan dan een gratis online inspiratiesessie in van 30 minuten. We sparren over waar jullie staan, jullie ambities en bepalen of we elkaar vaker willen zien #firstdates.

Plan jouw inspiratiesessie